Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Szállítási módok:

Gumitrend.hu webáruházunkban kizárólag házhoz szállítással tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat.

Logisztikai okokból személyes átvételre nincs mód. Köszönjük megértését!

Készlet:

Termékeink többsége saját vagy beszállítói raktáron van, így 1-4 munkanapon belül feladásra kerül. Átszerelési szezonokban a megnövekedett rendelésszámok miatt ehhez képest csúszás előfordulhat. Amennyiben ettől hosszabb a várható beszerzési idő, azt telefonon vagy e-mailben jelezzük Vásárlóink felé.

Futárszolgálat:

A belföldi csomagokat az MPL futárszolgálat kézbesíti munkanapokon 8 - 17 óra között. Kérjük, hogy olyan címet adjon meg kiszállítási címnek, ahol az adott időszakban át tudja venni valaki (pl. munkahely). Amennyiben szeretné, hogy megrendelését ne azonnal, hanem hó végén vagy egy Önnek megfelelőbb (az általunk vállalt szállítási határidőt követő) munkanapon szállítsuk, szíveskedjen jelezni ezt a megjegyzés rovatban! Összevont rendelések esetén szállítási költséget takaríthat meg. Különböző rendelések együttes kiszállítására akkor van lehetőség, ha a korábbi rendelést még nem csomagoltuk.

Magyarországon érvényes szállítási áraink:

  • Bármely termék vásárlása esetén 1.790 Ft/termék
  • Utánvétes rendelés esetén a rendszer egyszeri, 990 Ft-os díjat számol fel!

Tájékoztatjuk, hogy az Ön megrendelésére válaszként küldött automata visszaigazolásunk a hatályos fogyasztóvédelmi törvények alapján nem minősül szerződésnek, csak arról tájékoztatja Önt, hogy megrendelése sikeresen beérkezett hozzánk.

Adatbázisunk esetleges meghibásodása miatt tévesen, hibás árral megjelenő, vagy készlethiányos árucikk esetén a megrendelést nem áll módunkban teljesíteni. Ilyen esetekben mindig tájékoztatjuk kedves megrendelőnket telefonon, és igyekszünk a terméket mással helyettesíteni.

A megrendelésben feltüntetett fizetendő összeg csak elfogadott, és szállításra írásban visszaigazolt megrendelés esetén érvényes!

Az Ön megrendelésének teljesítésre vonatkozó egyedi ajánlatunkat az automata visszaigazolás után egy újabb üzenetben küldött szállítási információs e-mailben, vagy telefonos megkeresés során közöljük. Azonnal nem teljesíthető megrendelés esetleges későbbi teljesítésére a Forint / Euro árfolyam ingadozás miatt a megrendeléskor visszaigazolt, Forintban számolt áron nem vállalunk automatikusan kötelezettséget.

A termékekhez tartozó számlát minden esetben e-mailben küldjük el Önnek E-számla formájában.

Kérjük, ne várja, hogy a számlát futár külön átadja Önnek, vagy azt külön időpontban postán küldjük el. Amennyiben bármely okból a számlát nem találja, kérje annak pótlását az info@gumitrend.hu email címen.

A csomagszállító cég, vagy a vásárló hibájából fakadóan meghiúsuló kiszállítás esetén benyújtott kártérítési igényt elutasítjuk.

Amennyiben az árun sérülés található, ill. a mennyiség vagy a termék eltér az Ön által megrendeltektől kérjük, ne vegye át, hanem a futárral küldje vissza nekünk. Ebben az esetben felvesszük Önnel a kapcsolatot a hiba kijavítása érdekében.