Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

DOT garancia

Tudunk-e DOT számot mondani előre?

Sajnos nem, sem telefonon, sem emailben. A gumiabroncsok terjedelmes mérete és tárolási módja miatt sem mi, sem a Partnereink nem tudják a pontos DOT számot abroncsonként, egyedileg kezelni.

A két (2) évnél idősebb abroncsokat minden esetben megjelöljük DOT felirattal. Tehát, ha az Ön által kiválasztott abroncs nevének a végén nem szerepel a DOT felirat (és az adatlapján nem írjuk a gyártási számot) biztos lehet benne, hogy friss, új (2 évnél fiatalabb) abroncsot fog kapni, erre DOT garanciát is vállalunk.

Mi a DOT garancia?

Garantáljuk, hogy az abroncsok vadonatújak és friss gyártásúak - HTA-Magyar Gumiabroncs Szövetség hivatalos közleménye alapján:

”A gumiabroncs:

- Frissen gyártott: 3 éves korig

- Új: 5 éves korig. Ez azt jelenti, hogy egy legfeljebb 5 éven át szakszerűen tárolt abroncs megfelel egy új abroncs specifikációinak, és nem veszít a felhasználhatóságából!

- Élettartama: 10 év”. - 

Az általunk forgalmazott abroncsok 2 éven belül készültek. Ha 2 évnél idősebb abroncsot szállítunk, ebben az esetben Önnek joga van elállni a vásárlástól és mi ingyen visszahozzuk Öntől az abroncsot.